Ninove 29 Mar 2020 - 18u58
Broken Clouds
4.91°C

Ninove zet zich schrap voor een stormachtige nacht

02 januari 2018
Ninove zet zich schrap voor een stormachtige nacht
 #Ninove - Volgens de voorspellingen van het KMI gaat het tijdens de nacht van dinsdag op woensdag harder regenen, met op de meeste plaatsen opnieuw tussen 5 en 10 l/ m² regen. Na middernacht is een plaatselijk onweer niet uitgesloten, en in de loop van de nacht en op woensdagochtend gaat het stevig waaien: in het binnenland verwacht het KMI windkracht 6 tot 7, aan zee zelfs windkracht 8. Tijdens het tweede deel van de nacht en morgenochtend kunnen de rukwinden oplopen tussen 90 en 120 km/u. Plaatselijk kunnen er felle buien ontstaan met onweer waarbij nog zwaardere windstoten niet uitgesloten zijn.

Binnenlandse Zaken activeert daarom het noodnummer 1722. Op die manier kan het noodnummer 112 worden vrijgehouden voor mogelijk levensbedreigende situaties. Na het noodweer zal het nummer 1722 automatisch weer gedeactiveerd worden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons