Ninove 09 Apr 2020 - 10u22
Broken Clouds
13.97°C

Vuurwerk afsteken met nieuwjaar ook verboden in Ninove !

31 december 2017
Vuurwerk afsteken met nieuwjaar ook verboden in Ninove !

#Ninove - Door het slechte weer besliste de burgemeester alle vergunningen voor het afsteken van vuurwerk deze avond in te trekken. Er mag dus géén vuurwerk worden afgestoken, ook al heeft men een vergunning!

Ninofmedia wenst aan iedereen een gelukkig Nieuwjaar toe.

 

#Vuurwerk

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons