Ninove 03 Apr 2020 - 09u43
Few Clouds
6.28°C

Succesvolle fotoactie eindejaar in winkelstraten

30 december 2017
Succesvolle fotoactie eindejaar in winkelstraten

Zaterdagnamiddag zorgde een ludiek orkestje voor ambiance in de Ninoofse winkelstraten en kon men een fotograve tegen het lijf lopen die samen met de mensen van dienst lokale economie en Schepen Alain Triest op stap waren om shoppers die op de foto wilden te voorzien van ludieke attributen om zo de facebookpagina van de stad te sieren. Al wie op de foto ging zal vanaf 3 januari de foto terugvinden op de facebookpagina van de stad en wie daar de meeste likes verzameld tegen 6 januari om 16.00 uur wint een professionele fotoshoot. De winnaar wordt bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de stad op 7 januari tussen 11 en 13 uur op de binnenkoer van het stadhuis.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons