Ninove 03 Apr 2020 - 09u45
Few Clouds
6.28°C

Polonaise tijdens Carnaval on Ice

30 december 2017
Polonaise tijdens Carnaval on Ice

#Ninove - De tweede editie van Carnaval on Ice bracht veel volk op de been op en rond de ijspiste, maar de meeste carnavalisten besloten het toch vooral veilig te houden rond de piste. Ze genoten van diegenen die zich wel op het ijs waagden, Fred,Tet&De Swinging Tepelboys brachten er de ambiance in vanop het ijs. Er was een wedstrijd verbonden aan de avond voor de verklede schaatsers, de leden van de Koninklijke Karnavalraad Ninove mochten de winnaars bekendmaken. Maspoe schonk waardebonnen aan de winnaars waarmee ze de volgende dagen kunnen gaan schaatsen of die ze kunnen spenderen aan de eet- of drankstandjes. In de categorie -12 jaar werd er een gedeelde winnaar gekozen, het werden Jurian Vonckers en Gillis Meersman, bij de enkelingen werd het Roel Van Den Steen die als verlichte kerstboom het ijs opging, en bij de groepen gingen Ken en Robin van Osta Spoedja aan de haal met de prijs.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons