Ninove 06 Apr 2020 - 03u55
Clear Sky
17.02°C

Actie "win een auto" afgesloten op de dag van de markt.

26 december 2017
Actie "win een auto" afgesloten op de dag van de markt.

Dinsdag werd de marktactie "Win een auto" afgesloten met de trekking van de verschillende prijzen en de hoofdprijs de auto ter waarde van 15.490 Euro geschonken door garage Keytsman te Aspelare-Ninove tijdens de Dag van de Markt. Er was een grote opkomst van marktbezoekers om de trekking die onder toezicht stond van een gerechtsdeurwaarder bij te wonen. Er werden onder de bezoekers die aanwezig waren en één van de duizenden spaarkaarten hadden gepost in de urne 10 winkelmanden en 10 winkeltrollys getrokken. Alle winnaars kregen naast deze prijzen ook een bloemetje mee naar huis, met dan ook niets dan lachende gezichten als resultaat bij diegenen die hun naam hoorden afroepen. Dan was het de beurt om de hoofdprijs bekend te maken. Het werd Vercammen Marcella uit Denderleeuw, maar ze was niet aanwezig en krijgt nog 1 maand de tijd om zich te melden. Nadien zal de tweede die uit de trekking kwam de wagen kunnen opeisen. Er was bij de aanwezigen commotie over het feit dat de winnaar van de hoofdprijs niet aanwezig was ondanks dat op de spaarkaarten en in de communicatie duidelijk vermeld werd dat aanwezigheid vereist was bij de trekking. Maar de deurwaarder vertelde vooraf dat het reglement vermeldde dat de winnaar een maand de tijd krijgt om zich alsnog te melden. Indien die niet opdaagt, gaat de prijs naar de tweede.  Het werd een succesvolle actie die voor het eerst werd georganiseerd door de dienst Lokale Economie in samenwerking met de marktkramers en horeca in het centrum.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons