Ninove 06 Apr 2020 - 05u41
Clear Sky
17.02°C

Kevin Van Der Perren bracht prachtige show on ice

24 december 2017
Kevin Van Der Perren bracht prachtige show on ice

#Ninove Ninove on Ice presenteerde zaterdagavond de show "Happily Ever After" van Kevin Van Der Perren en zijn team, een prachtige voorstelling op het ijs. Het ruim opgekomen publiek rondom de piste genoot van de kunstjes van de schaatsers in de verschillende acts, en Kevin en zijn team mochten dan ook een mooi applaus in ontvangst nemen. Voor wie de show gemist heeft en toch graag Kevin aan het werk wil zien kan vrijdag 5 januari om 19.30 uur opnieuw terecht bij Ninove on Ice voor de tweede show die hij er zal brengen, de toegang is gratis.   Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons