Ninove 03 Apr 2020 - 04u25
Broken Clouds
10.09°C

Leerlingenraad Heilige Harten schenken 2554 € aan De Valier Liedekerke

21 december 2017

#Ninove - Net als de voorbije jaren hebben de leerlingenraad Heilige Harten Ninovel geld ingezameld in het kader van De Warmste Week.
Ze proberen hiervoor zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een eigen gekozen goed doel. Dit jaar werd gekozen voor het De Valier uit Liedekerke.

Op het einde van de Warmste Week werd het mooi bedrag van 2.544 euro ingezameld!

Een warme actie van
Leerlingenraad Heilige Harten Secundair Ninove

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons