Ninove 10 Apr 2020 - 06u43
Clear Sky
8.89°C

Maya De Bij brengt bezoek aan Ninof On ice

20 december 2017
Maya De Bij brengt bezoek aan Ninof On ice

#Ninove - Maya De Bij is bij ieder van ons bekend! Maya bracht woensdagnamiddag een bezoek aan Ninof On Ice maar het bijtje begaf zich niet op het gladde ijs uit veiligheidsoverwegingen . Maya ging zowel met groot en klein op de foto naast de ijspiste en in het Nina Shopping Center aan de centrumlaan.

Het programma voor Ninove On Ice ziet verder nog veelbelovend uit. Met twee optredens van Kevin Van Der Perren, een ijshockeytornooi en “the fastest on ice” hebben ze tal van sportieve activiteiten gepland tijdens de kerstvakantie. Voor de allerkleinsten is er naast ijsgewenning op zondagochtend ook de komst van de kerstman op 25 december.

Het volledige programma kan u vinden op www.ninoveonice.be

Bekijk hier de volledige fotoreeks.https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1756875451102579

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons