Ninove 05 Apr 2020 - 20u45
Clear Sky
17.02°C

Ninove middagstad Kom op tegen Kanker

02 juni 2017
Ninove middagstad Kom op tegen Kanker

Onder een stralende hemel streken de deelnemers van de 1000km van Kom Op Tegen Kanker neer in Ninove, middagstad voor vandaag. De teams werden met bellengerinkel en een grootse erehaag toegejuicht bij hun aankomst. Ninove heeft zich hiermee als warme en gezellige stad op de kaart gezet. Er was naast het neerstrijken van de teams ook heel wat randanimatie voorzien. De onderlinge strijd voor grootste erehaag hebben we helaas niet gehaald. Bochelt kon 101 mensen meer op de been brengen waardoor burgemeester Stijn Van Balen de trofee in ontvangst mocht nemen.

Met ruim 800 team werd een recordbedrag van iets meer dan 4 miljoen euro ingezameld. Het geld zal gebruikt worden voor klinisch onderzoek. Vooral onderzoeken waar de farma-industrie weinig interesse in heeft omwille geen commerciële toegevoegde waarde vb nieuwe bestralingsstrategieën.

De video 1: https://youtu.be/ChNkOF-oG44

De video 2: https://youtu.be/kIj3Akp0fSI

De video 3: https://youtu.be/yv9FkdBY72c 

De foto's 1: https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1276842689105860

De foto's 2: https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1275003655956430

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons