Ninove 06 Apr 2020 - 14u56
Clear Sky
17.74°C

De Ark van Pollare wint Blauwe Wimpel

18 december 2017
De Ark van Pollare wint Blauwe Wimpel

De Ark van Pollare won dit jaar De Blauwe Wimpel, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door Jong Vld Ninove aan verenigingen of personen die zich positief inzetten in Ninove. De Ark van Pollare zorgt voor de opvang van weidedieren en heeft een zorgboerderij die oa gevonden of verwaarloosde dieren verzorgd, iets dat veel geld kost en de vrijwilligers kunnen dan ook alle steun gebruiken. De organisatie draait op eigen middellen aangevuld door subsidies van de stad, giften van bedrijven of personen en eigen initiatieven zoals de verkoop van kalenders. De voorzitter van Jong Vld was dan ook vol lof voor de verwezelijkingen van de organisatie.  Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons