Ninove 01 Apr 2020 - 14u09
Clear Sky
7.73°C

Ninove heeft geslaagd verkoopsweekend achter de rug

17 december 2017
Ninove heeft geslaagd verkoopsweekend achter de rug

Het eerste verkoopsweekend van de kerst- en eindejaarsperiode in Ninove is geslaagd. Mede door verschillende initiatiefen en evenementen die georganiseerd werden was er veel volk aanwezig in het centrum wat zowel de handelaars als horeca ten goede is gekomen. Ook volgende dagen en weekends staan er nog verschillende evenementen op het programma, oa ijshow van Kevin Van Der Perre, bezoek van Maja de Bij voor de kleinsten, de Kerstman in zijn huisje, de kleine winterkermis, de schaatspiste en de zondagsopeningen in de gezellig verlichte winkelstraten.  Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons