Ninove 04 Apr 2020 - 14u44
Few Clouds
14.95°C

Eerste City Nightrun groot succes

17 december 2017
Eerste City Nightrun groot succes

De eerste editie van de City Nightrun werd een groot succes, met ongeveer 1500 ingeschreven lopers en wandelaars werden de verwachtingen ruim overtroffen. De tocht slingerde zich door allerhande wegen en gebouwen om de eindigen aan de schaatspiste. Men liep oa door het PTI, Klateringen, toeristisch centrum, kunstacademie, Schoutslokaal, de Kuip, brandweerkazerne, Publibureau, garage Central met bevoorrading, St Jorisschool, Bibliotheek, Oud-Stadhuis, Dekenij en Ninia. Dat gecombineerd met de verschillende straatjes en mooie attracties onderweg in het donkere en dan weer mooi verlichte centrum maakte het geheel tot een gezellig evenement.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons