Ninove 03 Apr 2020 - 22u57
Scattered Clouds
6.81°C

Schaatsplezier van start met Ninove on Ice

15 december 2017
Schaatsplezier van start met Ninove on Ice

Editie 2017 van Ninove on Ice is van start gegaan, dit betekent schaatsplezier tot 6 januari 2018 op de schaatspiste langs de Centrumlaan. De piste staat voor het eerst opgesteld op het Niniaplein samen met enkele chalets waar men terecht kan voor een drankje of een hapje. Schaatsen kan men ter plaatse huren of men brengt zijn eigen schaatsen mee. Burgemeester Tania De Jonge en Schepen Henri Evenepoel waagden zich op glad ijs en toonden dat ze dit reeds eerder gedaan hadden. De mensen van Maspoe staan in voor de organisatie en hopen jullie dan ook te verwelkomen de volgende weken om de schaatsen aan te binden of gewoon om te genieten van de schaatskunstjes van anderen in het centrum van de stad. Er staan gedurende drie weken ook allerhande evenementen op het programma.    Foto's Giovanni Neckebroeck 

 

https://www.ninofmedia.tv/nieuws/actua/item/696-het-is-weer-zover-ninove-on-ice

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons