Ninove 01 Apr 2020 - 18u35
Clear Sky
7.73°C

Opbouw Ninove on Ice van start

13 december 2017
Opbouw Ninove on Ice van start

De opbouwwerken voor de schaatspiste van Ninove on Ice zijn van start gegaan. Het zal een race tegen de klok worden om het ijs dik genoeg te krijgen tegen vrijdag aangezien de opbouw pas na de dinsdagmarkt van start kon gaan, maar de werken zitten op schema. Maspoe zal opnieuw instaan voor de organisatie. Later vandaag en morgen zullen de chalets geplaatst worden zodat vrijdagavond de eindejaarevenementen echt van start kunnen gaan in het centrum, je kan de schaatsen aanbinden tot zaterdag 6 januari 2018.   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons