Ninove 30 May 2020 - 02u31
Few Clouds
23.16°C

Remitrans schenkt cheque aan Teledienst Ninove

12 december 2017
Remitrans schenkt cheque aan Teledienst Ninove

De directie van transportfirma Remitrans heeft een cheque geschonken aan Teledienst Ninove ter waarde van 5300 Euro. De transportfirma gelegen in de industriezone van Ninove viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en organiseerde hiervoor een bedrijfsfeest voor klanten en personeel, hierbij werd  gevraagd geen geschenken mee te brengen maar vrijblijvend een gift te doen voor een goed doel. Nu werd het ingezamelde bedrag bekendgemaakt en ook het doel waarnaar het geld gaat, het werd Teledienst Ninove dat bestaat sinds 1983 en instaat om de minderbedeelden te helpen via het sociaal restaurant/praatcafé waar goedkope maaltijden geserveerd worden en sinds 2009 ook via de sociale kruidenier. Bij de sociale kruidenier kunnen mensen terecht om inkopen te doen die het financieel moeilijk hebben, na een onderzoek van hun familiale toestand kunnen ze in het winkeltje wekelijks inkopen doen van oa levensmiddelen aan ongeveer de helft van de normale verkoopprijs. En er is duidelijk nood aan dit initiatief aangezien er ongeveer 650 personen, zowel volwassenen als kinderen, gebruik maken van deze dienstverlening, voor veel mensen is het ook een gelegenheid om sociale contacten te onderhouden waardoor ze minder in de eenzaamheid geraken. De schenking van Remitrans werd dan ook zeer gewaardeerd door de verantwoordelijken van Teledienst Ninove die de cheque in ontvangst mochten nemen in de gebouwen van het transportbedrijf.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons