Ninove 02 Apr 2020 - 00u13
Clear Sky
7.73°C

PWA Ninove verhuist

11 december 2017
PWA Ninove verhuist

Ninove - Nieuw adres vanaf 16 december: Bevrijdingslaan 7, 9400 Ninove
Dit is het vroegere gebouw van de dienst financiën. Je vindt het PWA op het gelijkvloers (einde van de gang aan de linkerzijde).

> Telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd:
> Carmen Wijnant: 054 31 76 84, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
> Veronique Rotsaert: 054 31 76 85, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
> Mia De Wolf: 054 31 76 86, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door de verhuis zal het PWA niet tot moeilijk bereikbaar zijn van 11 december tot en met 15 december
Tijdens de eindejaarsperiode is het kantoor gesloten van 25 decembertot en met 2 januari 2018.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons