Ninove 03 Apr 2020 - 04u11
Broken Clouds
10.09°C

Vuurwerk tijdens de feestdagen

10 december 2017
Vuurwerk tijdens de feestdagen

Ninove - Vuurwerk afsteken mag enkel op 31 december van 23.30 uur tot 1 januari 2018 om 1 uur én na toelating van de burgemeester. Dien je aanvraag vóór 13 december in bij de burgemeester, Centrumlaan 100, Ninove,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Steek je vuurwerk af zonder vergunning, dan riskeer je een GAS-boete. Je mag ook geen voetzoekers, thunderflashes, knal en rookbussen laten ontploffen of wensballonnen oplaten. Steek je vuurwerk af, verwittig dan ook je buren zodat ze de nodige maatregelen kunnen treffen voor hun (huis)dieren.
Meer info? Kabinet burgemeester, 054 31 32 27, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons