Ninove 07 Apr 2020 - 01u20
Scattered Clouds
8.72°C

Bomvolle Abdijkerk voor Winterconcert met Willem Vermandere

10 december 2017
Ninove - Afgelopen zaterdag mocht Ninove de West-Vlaamse zanger Willem Vermandere verwelkomen in de kerk van Ninove.
Willem is uiteraard geen onbekende voor velen onder ons. Je kan hem niet enkel omschrijven als zanger, maar ook als kleinkunstenaar, schrijver, dichter, beeldhouwer, levensfilosoof en zo veel meer.
Hij bracht er tijdens deze kerstperiode een beklijvend concert over alles wat hem bezighoudt.
Met de opbrengst van het concert wil de kerk de 20 jaar geleden gestolen historische koorlessenaar van 1695 vervangen en bekostigen.
Het werd een hartverwarmende avond in deze koude dagen!
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons