Ninove 10 Apr 2020 - 07u19
Clear Sky
8.89°C

Vuur en feestverlichting bij start van eindejaarsperiode in centrum Ninove

09 december 2017
Vuur en feestverlichting bij start van eindejaarsperiode in centrum Ninove

Vrijdagavond werd met een eerste evenement de eindejaarsperiode gestart in het Ninoofse handelcentrum met het aansteken van de nieuwe feestverlichting. Er werd gekozen voor nieuwe uniforme led-verlichting die ook tijdens de dag opvalt door het goud in de lichtbogen die in alle winkelstraten aangebracht zijn. Schepen van Lokale Economie Alain Triest mocht met Burgemeester, Schepenen en gemeenteraadsleden en samen met de aanwezigen aftellen om de verlichting officieel aan te steken. Nadien bracht een vuurkunstenaar warmte en gezelligheid rond de feesttent waar men kon genieten van oa soep en gluwein. Een opvallende nieuwigheid in de winkelstraten zijn de reuze kadoverpakkingen die de vuilnisbakken bekleden tijdens de eindejaarsperiode, iets wat bij de aanwezigen zeer positief werd onthaald. Vanaf vandaag start ook de kleine winterkermis op het pleintje aan Ninia in de Kaardeloodstraat, men kan er ook terecht voor wafels en oliebollen.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons