Ninove 02 Apr 2020 - 08u14
Clear Sky
0.6°C

Gratis gaan schoverdoinen (schaatsen) bij Ninof On Ice het kan

07 december 2017

#Ninove - Iedereen welkom bij Ninof On Ice van 15 december tot 6 januari 2018. Opnieuw mogen wij hiervoor een aantal gratis schaatsbeurten weggeven gedurende 3 weken.

Deel dit bericht en maak kans op een van de vele gratis schaatsbeurten.

De winnaars maken we de komende dagen en weken bekend op Ninofmedia.

 

Algemene informatie op:

www.ninofonice.be

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons