Ninove 02 Apr 2020 - 00u55
Clear Sky
7.73°C

Ninove vanaf 2018 opnieuw aankomstplaats Internationale voorjaarsklassieker

06 december 2017
Ninove vanaf 2018 opnieuw aankomstplaats Internationale voorjaarsklassieker

In Ninove, de nieuwe aankomstplaats van de Omloop Het Nieuwsblad, is het parcours voor de editie van 2018 voorgesteld in de prachtige locatie van de toeristische dienst. Vanuit Gent rijden de renners een stukje nostalgie tegemoet, want de laatste 60 km zijn identiek aan de laatste Ronde van Vlaanderen met aankomst in Ninove. Het orgelpunt van de 73e Omloop Het Nieuwsblad moet het duo Muur van Geraardsbergen – Bosberg worden met aankomst op de Halsesteenweg. Het Omloop Finish Team, de nieuwe naam van Flanders Cycling Events, zal instaan voor de organisatie van het aankomst- en Vip gebeuren te Ninove, zoals ze dat vele jaren gedaan hebben met de aankomst van de Ronde en het Natourcriterium Ninove. De aankomstlijn op de Halsesteenweg zal op zaterdag 24 februari 2018 omstreeks 16.30 uur overschreden worden door de winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad nieuwe stijl voor de heren elite. Voorafgaand komen ook de dames elite op dezelfde legendarische plaats aan, dit rond de klok van 15.00 uur, dus een volledige namiddag ambiance en topwielerwedstrijden aan de Halsesteenweg in Meerbeke-Ninove, alvast iets om naar uit te kijken.    Foto's Giovanni Neckebroeck

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons