Ninove 26 May 2020 - 18u22
Overcast Clouds
23.84°C

22ste Kerstmarkt in het hartje van Pollare

05 december 2017
22ste Kerstmarkt in het hartje van Pollare

Pollare - Stadsbelleman Hans Van Laethem zorgt op zondag 10 december voor de opening van de kerstmarkt om 15u en dat samen met Willie Verhegghe, Stadsdichter, - Viv Van Dingenen - Amarilis Temmerman en Cyriel uit Wittekerke
De kerstman zal snoepjes uitdelen op de binnenkoer van het Parochiaal Centrum samen met Cyriel en zijn orgeltje die zijn 20 jarig bestaan viert.
In de Kerk is er opnieuw een tentoonstelling van kerststallen gemaakt door de schoolgaande jeugd van Groot Ninove en omgeving en natuurlijk de prachtige levensgrote kerststal.

Optredens van "Streetband Uit de Klakke" en de "Studentenfanfare Ghendt"
Kermisattracties voor de kleinsten en optreden van vuurkunstenaar MAX.

Om 17u30 ter hoogte van de Pollarebrug de jaarlijkse ludieke duik van de Ninoofse ijsberen.
In 't Kafeeken van het Parochiaal Centrum van 18u tot 24u optreden van "Folkgroep BA-1" en in de zaal optreden van de "Helaasheid der Zingen"
Er is gratis busvervoer voorzien van 14u tot 22u vanaf het rondpunt Colruyt - vanuit Denderwindeke (Parking Voetballokaal Robbie) en uit Zandbergen aan de kerk.

http://kerstmarktpollare.be

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons