Ninove 05 Apr 2020 - 03u31
Few Clouds
14.95°C

Kerstmarkt met eerste verlichte truckshow groot succes

02 december 2017
Kerstmarkt met eerste verlichte truckshow groot succes

Zaterdagavond vond de kerstmarkt plaats op de Denderkaai, voor het eerst werd een verlichte truckshow georganiseerd wat meteen tot een groot succes uitgegroeid is. Ondanks de vriestemperaturen bracht de organisatie veel volk op de been die tussen de kraampjes en de 80-tal trucks genoten van de mooi verlichte vrachtwagens. Men kon zich verwarmen of de honger stillen aan de verschillende standjes langs de Dender. De "Kerst sjouwfeurs" maakten er samen met Hubert en zijn team een geslaagde eerste editie van, met een trotse Hurbert van café De Belleman tot gevolg en waarschijnlijk de start van een nieuwe kersttraditie in Ninove. Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons