Ninove 02 Apr 2020 - 08u47
Clear Sky
0.6°C

Zandbergenaren schieten gezin getroffen door woningbrand te hulp

01 december 2017
Zandbergenaren schieten gezin getroffen door woningbrand te hulp

Op donderdag 30 november werd een Zandbergs gezin uit de Lestpolder getroffen door een zware woningbrand. Al snel werd in het dorp een hulpactie opgezet, gecoördineerd door de dorpsraad van Zandbergen die meteen ook een bedrag van 1.500 euro vrijmaakt voor het gezin.

In de Sint-Lutgardisbasisschool (Bovenkassei 12 Zandbergen), waar de 2 kinderen school lopen, werd meteen een inzamelpunt opgericht voor kleine spullen (lakens, handdoeken, …) en kledij voor het gezin. Hier help je momenteel het meest mee:

  • kledij jongens maat 104, 110, 122 en 128
  • Schoenmaten jongens 26 & 32
  • Maten vrouw L & XL
  • Maten man 32/34

De dorpsraad Zandbergen schenkt meteen 1.500 euro en komt binnenkort samen om te bekijken welke acties nog mogelijk zijn om het gezin een hart onder de riem te steken. Wie wil meehelpen kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info bundelen we op de Facebookpagina van de Dorpsraad Zandbergen.

! DEEL DIT VERDER EN HELP HET GEZIN UIT ZANDBERGEN !

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons