Ninove 07 Apr 2020 - 06u28
Scattered Clouds
8.72°C

Bib zoekt tijdelijke werkplaats voor bus

01 december 2017
Bib zoekt tijdelijke werkplaats voor bus

Ninove - De bib van Ninove heeft een bibbus. Daarmee bezoekt ze de Ninoofse lagere scholen die de bus en zijn lading boeken met veel enthousiasme ontvangen. De bibbus zal in 2018 ook kleinschalig cultureel vertier naar enkele deelgemeenten brengen.

Er is nog wat werk aan de bibbus. Samen met de academie voor beeldende kunst wil de bib de bus in een hedendaags en Ninoofs jasje stoppen. Daarom is de bib op zoek naar een overdekte parkingplaats waar ook plek is om aan de bus te werken, bij voorkeur in Ninove of een deelgemeente.

Praktisch

  • De bib zoekt: 3 maanden overdekte parkeerplaats voor een bus met volgende afmetingen: 24 m lang, 2,5 m breed, 3,8 m hoog
  • Op regelmatige tijdstippen werken leerlingen van de academie beeldende kunst aan de bus. De locatie is dus ook toegankelijk.
  • Bij voorkeur de periode januari – maart 2018, maar andere momenten zijn mogelijk.
  • Interesse in dit mooie sociaalartistieke project? Doe de bib een voorstel – ook financieel -  voor het gebruik van deze werkplaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054 32 40 04.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons