Ninove 10 Apr 2020 - 19u54
Clear Sky
16.7°C

Stem op Sima, the voice van Ninove!

29 november 2017
#Ninove - Sima gaat door naar de volgende ronde van The Voice van Vlaanderen, dankzij haar geweldige prestatie van vorige vrijdag.
Dat betekent dat zij komende vrijdag opnieuw mag aantreden in de tweede live show én dat zij en haar entourage rekenen op jullie steun. Die steun kan je geven door vrijdag, wanneer de lijnen worden geopend, te stemmen voor haar.
Dus laat ons met z'n allen SIMA sms'en naar het nummer 6677. Stemmen kan ook via de VTM-app.
Zet vrijdag Ninove in the picture, stem SIMA!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons