Ninove 10 Apr 2020 - 09u23
Clear Sky
8.89°C

Communicanten uit Denderwindeke verzamelen voor reünie

20 november 2017
Communicanten uit Denderwindeke verzamelen voor reünie

Denderwindeke - Afgelopen zondag 19 november ontmoetten 25 communicanten uit Denderwindeke elkaar in D'Afspanning aan de Edingsesteenweg.

Er werden allerlei herinneringen opgehaald aan de tijd van toen met kwajongens- en kwameisjesstreken van de voorbije decennia. Het werd een blij weerzien voor iedereen tijdens deze reünie

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons