Ninove 31 Mar 2020 - 20u08
Clear Sky
6.1°C

Davidsfonds Meerbeke reikt prijzen Junior Journalist wedstrijd 2017 uit

20 november 2017
Davidsfonds Meerbeke reikt prijzen Junior Journalist wedstrijd 2017 uit

Meerbeke - Aan de opstelwedstrijd Junior Journalist namen zo'n 8 scholen uit Groot-Ninove met 651 leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar deel. Daarvan werden uiteindelijk 12 laureaten geselecteerd. Het thema dit jaar was 'vriendschap'. Lander Seeuws uit het zesde leerjaar won uiteindelijk de wedstrijd. Hij en de andere laureaten kregen een diploma en waardebon overhandigd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons