Ninove 29 Mar 2020 - 23u47
Clear Sky
1.84°C

Ninove zet zijn ouderenweek in met brunch

20 november 2017
Ninove zet zijn ouderenweek in met brunch

Ninove -Tussen 20 en 26 november 2017 is er opnieuw de Ouderenweek. Dit jaar moedigt de Vlaamse Ouderenraad ouderenverenigingen, lokale ouderenraden en organisaties aan om initiatieven te nemen die mensen verbinden.

Genieten, dansen, ontspannen of gewoon leuke verhalen over vroeger uitwisselen. Traditiegetrouw starte de week met een lekkere maandagmorgen brunch en muziekkwis in het woonzorgcentrum klateringen aan de centrumlaan en eindigt de week met een receptie op het stadhuis van Ninove.

Ouderenadviesraad

De Ninoofse ouderenadviesraad onderzoekt wat de behoeften en noden zijn van de ouderen in Ninove en zet ze om in adviezen aan het stadsbestuur. Daarnaast organiseert de ouderenadviesraad ook ontmoetingsmomenten waar alle Ninoofse senioren elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. Denk aan digisenior (waar senioren computerles krijgen van leerlingen), de jaarlijkse seniorennamiddag en de jaarlijkse seniorenweek.

De volledige fotoreeks kan je terugvinden via onderstaande link.

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1689014547888670

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons