Ninove 06 Apr 2020 - 03u04
Clear Sky
17.02°C

Vogelweelde Outer slaat nieuwe weg in

18 november 2017
Vogelweelde Outer slaat nieuwe weg in

Vogelweelde Outer organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 november een grote vogelshow en hobbybeurs in eventhal Cloë aan de Merellaan te Ninove. Er is niet alleen de nieuwe locatie, de voorbije jaren ging dit evenement door te Nederhasselt, de vogelshow is voortaan ook uitgebreid met een hobbybeurs waarop een 20-tal standjes te bezichtigen zijn. Er staat oa modelbouw in hout van hotels en gebouwen, met grote nauwkeurigheid gemaakt door een nu 82 jarige uitgeweken Ninovieter. Verder zijn er ook meer dan 1500 vogels in alle kleuren en soorten te bekijken. Men kan er zondag terecht van 09 tot 16 uur, de toegang is gratis.            Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons