Ninove 03 Apr 2020 - 03u10
Broken Clouds
10.09°C

Ninia Shopping Center aan de kook met Jeroen De Pauw

14 november 2017

Ninove - Televisiekok en ambassadeur van Delhaize Jeroen De Pauw opent in de lente van 2018 zijn allereerste eigen restaurant in zijn woonplaats Tervuren. MESA zal het heten en het restaurant zal een unieke combinatie zijn van eten, drinken, winkelen en genieten. Jeroen was op vrijdag 10 november aanwezig met zijn kookworkshop in het Ninia Shopping Center.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons