Ninove 08 Apr 2020 - 16u40
Overcast Clouds
12.03°C

Naaktkalender ten voordele van de Ark van Pollare

08 november 2017
Naaktkalender ten voordele van de Ark van Pollare

Pollare - LRV Recreatieclub Eyota, een toffe bende die op regelmatige basis op stap gaat met hun paarden, hadden al langer het plan opgevat om iets te organiseren om de Ark van Pollare vzw te ondersteunen.

In de zomer van 2016 opperde één van de leden het ondeugende idee om een naaktkalender te laten maken en deze te verkopen. Iedereen schrok meteen van de bereidheid van zoveel leden om daaraan mee te werken. Het najaar 2016 werd echter krap om alles uit te werken maar in 2017 was het dan toch prijs.
Foto’s werden gemaakt door Lunagraph Photography en vele leden poseerden voor de lens. Steeds speels, suggestief of ondeugend maar nooit plat of vulgair. Er werd een selectie gemaakt van de foto’s en Mailing Company verzorgde de layout en de druk.

De naaktkalender zijn een feit. Mensen zoals u en ik. Geen professionele fotomodellen maar gewone, echte mensen die graag dieren zien.

Je kan de kalender kopen aan 10 euro per stuk bij de leden van Eyota, in de Ark van Pollare vzw, in Café Gonzo of gewoon door overschrijving op reknr BE71 3631 3202 9669 en dan wordt hij per post verzonden. (Stort dan wel 12,22 euro, dat is de prijs inclusief de verzending.)
Geef als mededeling 'kalender 2018' en de kalender wordt verzonden naar het adres van de rekeninghouder. Indien de kalender naar een ander adres dient te worden verzonden, zet je het juiste adres bij in je mededeling. Voor de rest wordt gezorgd!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons