Ninove 08 Apr 2020 - 01u34
Few Clouds
20.67°C

Gezonghen mes bracht veel volk naar café Oud Withuis

06 november 2017
Gezonghen mes
 
Meerbeke - De derde editie van de gezonghen mes on tour ging afgelopen zondag door in café Oud Withuis te Meerbeke, bij de plaatselijke bevolking beter gekend als "bij Viviane". Wederom was het een enorm succes dat mensen dichter bij mekaar brengt en laat kennismaken met gekende en minder gekende meezingers.
Volgende afspraak op zondag 3 december in 't Café, Graanmarkt 15 te Ninove!
Voor meer info kan je ook steeds terecht op de Facebook pagina van de gezonghen mes on tour.
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons