Ninove 30 Mar 2020 - 00u20
Clear Sky
1.84°C

Duikers halen lijk uit dender

04 november 2017

Okegem- Zaterdagochtend hebben duikers het levenloze lichaam van een vrouw uit het water gehaald en dat op de grens van Okegem met Liedekerke. Het was iets voor 8 uur toen de Civiele bescherming van Liedekerke hun duikers ter plaatse stuurden. De brandweer en civiele bescherming konden het lichaam van een vrouw bergen. Over de identiteit en de leeftijd van de vrouw is nog geen duidelijkheid.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons