Ninove 31 Mar 2020 - 10u58
Clear Sky
2.06°C

Remitrans opent nieuw EFTCO reinigingsstation in Ninove

31 oktober 2017
Remitrans opent nieuw EFTCO reinigingsstation in Ninove

Ninove - Het Ninoofse transportbedrijf Remitrans heeft in de Pamelstraat een nieuw reinigingsstation voor tankwagens geopend. Het station bestaat uit een foodlijn en een non-foodlijn. “Er gebeurt een interne spoeling van de silowagens van enerzijds droge bulkgoederen zoals plaaster, maïs, plastic of tarwe en anderzijds van wijn of azijn bijvoorbeeld”, zegt kwaliteitsmanager Sofie Eeckhout. “Vroeger hadden we slechts één spoelbaan die voornamelijk voor eigen gebruik was, maar die hebben we verplaatst om een volledig gebouw in de plaats te zetten met twee nieuwe spoelbanen. Die dienen niet alleen voor onze eigen tankwagens, maar ook die van andere bedrijven kunnen er worden gereinigd"

 
 

Het station heeft twee lijnen (een foodlijn en een non-foodlijn) voor de reiniging van tankwagens.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons