Ninove 01 Apr 2020 - 16u24
Clear Sky
7.73°C

Halloweenpompoenen staan klaar

30 oktober 2017
Halloweenpompoenen staan klaar

Meerbeke- In Meerbeke staan de prachtige Halloweenpompoenen klaar. Het resultaat van een activiteit van de KWB Meerbeke, waaraan een tiental kinderen met hun (groot)ouders deelnamen.  "Vooral de pompoen helemaal uithollen was best wel wat werk. De gezichtjes maken het leukst", lachte Margot.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons