Ninove 02 Apr 2020 - 16u31
Broken Clouds
10.09°C

Ninoofse oud-scouts nemen nieuw lokaal in gebruik

28 oktober 2017
Ninove - Afgelopen vrijdag namen de oud-scouts van Ninove op een feestelijke manier hun nieuwe thuisbasis in gebruik. Het lokaal dat zich naast de brandweer situeert en vroeger dienst deed als opslagplaats voor de civiele Bescherming werd, op passende wijze ingehuldigd. Er waren Scouts van alle generaties aanwezig.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons