Ninove 10 Apr 2020 - 13u26
Clear Sky
8.89°C

Het Koninklijk Ninoofs Zangkoor bestaat 60 jaar

27 oktober 2017

Ninove - Het Koninklijk Ninoofs Zangkoor viert zijn 60 jarig bestaan en organiseert  een Jubileumconcert dat doorgaat in het C.C. de Plomblom op zaterdag 18 november 20u.

Het koor, onder leiding van Karen Scheldeman, brengt vierstemmige liederen uit de renaissance maar ook romantische en moderne meesterwerken.

Als afwisseling doet het koor beroep op de muzikale groep BA 1 uit Ninove waarmee het ook enkele  gezamenlijke nummers brengt.

Kaarten voor dit concert zijn nog te bekomen op het nummer 054 33 16 03

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons