Ninove 09 Apr 2020 - 20u53
Clear Sky
21.86°C

Ninoofse skofferdauijnpiste op een nieuwe locatie

25 oktober 2017

#Ninove - Het belooft een zeer drukke einde jaar te worden in hartje ninove'Ninove On Ice',gaat opnieuw van start van15 december tot 6 januari op een compleet nieuwe locatie de schaatspiste met chalets, zal dit jaar niet opgesteld staan op het Twijnsterplein Kim Barbé & Benjamin Adam van Maspoe.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons