Ninove 02 Apr 2020 - 08u36
Clear Sky
0.6°C

Kleine Martha zorgt voor viergeslacht

23 oktober 2017
Kleine Martha zorgt voor viergeslacht

#Denderwindeke - Michiel D’haeseleer (papa ) en Marina Van Cleemputte (mama) en hun zoontjes Senne en Tibe uit Denderwindeke laten ons weten dat op 5 augustus  in Torrevieja hun dochter Marta D’haeseleer is geboren. Hierdoor hebben zij in de familie nu een viergeslacht. Op de foto ziet u Marceline De Meyer (04/10/1955), Valentine Van Der Linden (28/12/1921) met klein Martha & Marina Van Cleemputte (13/09/1980)

Proficiat vanwege De Ninofmedia-redactie!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons