Ninove 29 Mar 2020 - 20u45
Broken Clouds
4.91°C

Dag van de kringwinkel in 't Vierkant

21 oktober 2017
Dag van de kringwinkel in 't Vierkant

Op zaterdag 21 oktober vond de Nationale "Dag van de kringwinkel" plaats, en ook in Ninove werd er deelgenomen door de kringwinkel 't Vierkant op de Albertlaan. De kringwinkels doen het steeds beter, het is dan ook een winkel waar men aan goedkope prijzen allerlei prima goederen op de kop kan tikken, gaande van kleding over speelgoed en meubelen tot boeken en decoratie. Vaak gaat het bij de meubelen om vintage spullen die men te koop aanbied aan zeer democratische prijzen. Tijdens de Dag van de kringwinkel kon men deelnemen aan een gratis tombola waarmee er een zweefvlucht voor twee personen te winnen was.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons