Ninove 09 Apr 2020 - 11u04
Broken Clouds
13.97°C

Sint-Jorisschool uit Ninove nodigde drie serviceclubs uit

19 oktober 2017
Sint-Jorisschool uit Ninove nodigde drie serviceclubs uit

 

Het schoolteam van de Sint-Jorisschool bood de Leo's en Lions Ninove en de Ridders in de Wortelorde een hapje en drankje aan voor hun jarenlange betrokkenheid bij hun werking. “We doen met onze kinderen mee aan een fietsproject, waarbij ze tijdens de lessen leren fietsen. Dat is toch wel erg belangrijk om te kunnen”, vertelt directrice Janien De Pauw. “Onze gekregen of tweedehands aangekochte fietsen stonden hiervoor onder afdakken die bijna in elkaar zakten en dus sloegen de Leo's en de Lions de handen in elkaar om ons twee gloednieuwe fietsenstallingen te bezorgen. De Ridders zorgen dan weer op hun beurt voor ons carnaval.”

“Het schooltje blijft ons sociaal doel. We proberen regelmatig enkele grotere projecten te steunen”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons