Ninove 05 Apr 2020 - 18u51
Clear Sky
4.85°C

Sentido genomineerd voor 'Beste Schoonheidssalon van het Jaar'

18 oktober 2017
Sentido genomineerd voor 'Beste Schoonheidssalon van het Jaar'

Schoonheidssalon Sentido in Ninove is genomineerd voor de eerste editie van de wedstrijd 'Het Beste Schoonheidssalon van het Jaar'. "Uit een 50-tal inschrijvingen bleven twee keer vijf genomineerden over voor schoonheidsspecialisatie van het jaar en schoonheidssalon van het jaar", vertelt Evelien Meerschman, zaakvoerder van Sentido. "We moesten een hele vragenreeks beantwoorden, een businessplan opstellen en onszelf gaan voorstellen voor een vakjury. Er kwam ook een mystery guest in ons salon langs. Alle genomineerden zijn de titel meer dan waard en ik ben dan ook heell blij dat we al in de top vijf van België zitten. Ik voel me toch al een beetje een winnaar."

"Ik wil graag ons beroep in de kijker zetten en naar een hoger niveau brengen. Ik heb reeds 12 jaar ervaring in de sector en ben blij dat we ons op deze manier kunnen onderscheiden. We zijn gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen met persoonlijk huidadvies, permanente make-up en make-up workshops, gelnagels en wellnessarrangementen en ook de teamgeest zit volledig goed. Ik heb drie medewerkers in dienst die enorm enthousiast zijn en me volledig steunen in de deelname aan de wedstrijd."

De uiteindelijke verkiezing zal doorgaan op 16 november 2017 in de stadsfeestzaal in Antwerpen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons