Ninove 04 Apr 2020 - 13u58
Few Clouds
14.95°C

Zelfstandige thuisverplegers bestaan 30 jaar en stellen Villa Samson voor

15 oktober 2017

Afgelopen weekend vierde de ‘Kring van zelfstandige thuisverplegers’ zijn 30 jarig bestaan. Dit jubileum werd gevierd met een receptie en een etentje in feestzaal het kellenhof. Tijdens de academische zitting vooraf werd ‘Villa Samson’ voorgesteld. Een project van het UZ Jette waarbij huisdieren een voorname rol spelen bij het genezingsproces van de patiënt. Ninofmedia ging praten met het bestuur van de zelfstandige thuisverplegers en met de grote bezieler achter ‘Villa Samson’, Linda Sonck.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons