Ninove 06 Apr 2020 - 20u16
Clear Sky
17.74°C

Motorrijder en zijn passagier gewond bij zware botsing met een personenwagen

15 oktober 2017
Motorrijder en zijn passagier gewond bij zware botsing met een personenwagen

Een motorrijder en zijn passagier zijn gewond geraakt bij een zware botsing met een personenwagen op de Geraardsbergsesteenweg in Nederhasselt. De twee, een man en een vrouw uit Denderleeuw, reden omstreeks 14.30 uur met hun motorscooter in de richting van Aalst. Goed 200 meter voorbij het kruispunt met de Scheidestraat, liep het mis. Een tachtiger uit Denderhoutem die met zijn Peugeot in de tegenovergestelde richting reed, wou de steenweg kruisen om een parking op te rijden en merkte de motor niet op. Een ooggetuige die langs de kant van de weg geparkeerd stond, vertelt. "De Peugeot stond zo goed als stil op de rijbaan om af te draaien. Ik zag de motorrijder komen, plots vertrok de man toch om de straat te kruisen. Ik heb nog geclaxonneerd om de bestuurder van de wagen tegen te houden, maar tevergeefs. Ik denk niet dat de motor te snel reed." De motorrijder ging dertig meter voor de plots kruisende wagen nog vol in de remmen in een ultieme poging om het ongeval nog te voorkomen, maar knalde toch in de flank. "De man kwam op het asfalt terecht, de vrouw smakte tegen de zijdeur van de wagen." Beiden raakten gewond en werden met de ambulance naar het OLV-ziekenhuis in Aalst gebracht. De bestuurder van de wagen was niet gewond, wel geschrokken. De politie van Ninove deed de vaststellingen en sloot de steenweg vanaf het kruispunt met de Scheidestraat tot het kruispunt met de Vogelzangstraat af voor het verkeer.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons