Ninove 07 Apr 2020 - 18u39
Few Clouds
20.67°C

In Ninove leeft ongeveer 10% van de bevolking in armoede.

11 oktober 2017
In Ninove leeft ongeveer 10% van de bevolking in armoede.

 De stad strijdt mee tegen armoede en organiseert daarom in samenwerking met Teledienst, het OCMW, Lejo vzw, Kind en Gezin, Vrij CLB Ninove, RWO-ARA en CAW Zuid-Oost Vlaanderen enkele activiteiten die in het teken staan van armoede.

Net zoals vorig jaar zullen de komende weken spandoeken met cijfers en slogans over armoede overal in Ninove opnieuw opduiken.  Zo willen ze iedereen even laten stilstaan bij het feit dat ook in Ninove veel mensen moeten ‘overleven’.

 De werkgroep armoede probeert ieder jaar om dit thema onder de aandacht te brengen. De werkgroep organiseert op 19 oktober om 20 uur ook een filmvoorstelling in cc De Plomblom. Tickets reserveren kan via www.ccdeplomblom.org of 
054 34 10 01. ‘Knoop’ mee de strijd aan en hang op 17 oktober een geknoopt laken op een zichtbare plaats! 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons