Ninove 04 Apr 2020 - 06u52
Scattered Clouds
6.81°C

Week van de Fair Trade in de kijker

10 oktober 2017
Week van de Fair Trade in de kijker

Om de week van de Fair Trade, die loopt van 4 tot 14 oktober, in de kijker te plaatsen werd er door de dienst ontwikkelingssamenwerking een standje opgetrokken op de wekelijkse dinsdagmarkt te Ninove. Je kon er deelnemen aan een wedstrijd waarmee men de inhoud van een winkelkar met Fairtradeproducten kon winnen. Er loopt ook gedurende de ganse maand oktober een spaarkaartenactie rond fairtradeproducten in verschillende winkels waar men zegels kan sparen, daar worden dan drie hoofdprijzen uitgetrokken op het eind van de maand en zijn er ook nog geschenkbonnen te winnen. De deelnemende winkels zijn: Delhaize, De Korenaar, Natuurwinkel Burchtdam, Carrefour, Het imkerhuis van Ongeval, AD Haute Coiffure en de Oxfam- wereldwinkel. Schepen Wouter Vande Winkel en Liesbet Vanhove van de dienst ontwikkelingssamenwerking waren zeer tevreden met de belangstelling van de marktbezoekers aan hun stand. Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons