Ninove 05 Apr 2020 - 03u28
Few Clouds
14.95°C

Catherine De Bolle kandidaat om Europol-baas te worden

09 oktober 2017
Catherine De Bolle kandidaat om Europol-baas te worden
Ninovieter Catherine De Bolle, de commissaris-generaal van de federale politie, is bij de laatste drie kandidaten om de volgende directeur te worden van Europol, het samenwerkingsverband van de politiediensten van de EU-lidstaten.Dat berichten Tsjechische media, zo schrijft nieuwssite Politico. De Europese ministers van Binnenlandse Zaken moeten tegen het einde van het jaar de knoop doorhakken. De federale politie maakte in mei zelf bekend dat De Bolle graag de Brit Rob Wainwright zou opvolgen bij Europol.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons