Ninove 08 Apr 2020 - 02u10
Few Clouds
20.67°C

Eldoradofieters schenken €1000 aan Vzw de Okkernoot

09 oktober 2017
Eldoradofieters schenken €1000 aan Vzw de Okkernoot

De wielertoeristenclub Eldoradofietsers uit Zandbergen schonken een cheque van 1.000 euro aan de VZW Okkernoot uit Denderwindeke-Vollezele. De Okkernoot is een tehuis dat woongelegenheid, bezigheid en kortopvang biedt aan mensen met autisme of autismespectrumstoornissen. De fietsclub heeft de fondsen ingezameld via de sponsoring van het cyclogebeuren ‘Grote prijs Ferdi Van Den Haute’, die elk jaar in mei georganiseerd wordt ten voordele van een goede doel.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons