Ninove 04 Apr 2020 - 16u04
Few Clouds
14.95°C

Garry Hagger en Jettie Pallettie deed Ninove dansen

08 oktober 2017
Garry Hagger en Jettie Pallettie deed Ninove dansen

De achtste editie van Ninove Danst, een organisatie van Walter Praet en medewerkers, vond opnieuw plaats in de event hall Cloë ten voordele van de Sociale Kruidenier Ninove. Hiermee wordt dit goed doel een jaar lang gesteund met wekelijks gratis broden voor mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij, ook zal er later een bedrag geschonken worden aan Teledienst Ninove. Het werd een geslaagde avond met optredens van Helemaal Hollands, Jettie Pallettie, Garry Hagger en De Doorbrekers.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons